עדכון מיולי 2018: לאחרונה חסמנו משתמשים והסרנו עשרות מאמרים שהיו מועתקים או כתובים בזילזול בצורה גסה. אם תכתבו מאמרים מקוריים, תשייכו אותם לקטגוריה המתאימה ותוציאו קישורים במידה הוגנת, אין לכם מה לדאוג
אנחנו בודקים את המאמרים מדי פעם ומי שיזלזל וינצל את הבמה לרעה, חבל על הזמן שלו ושלנו - המאמרים יוסרו והוא יחסם!

ועל חתונה חברתית שמעתם?

אם פעם גברים היו מחפשים בהכרח אחרי טבעות האירוסין היקרות ביותר, היום ישנה מגמה לחפש ולבדוק גם אפשרות של טבעות אירוסין זולות. מעבר לכך, אם פעם זוגות היו מפיקים את אירוע החתונה שלהם עם תקציב פתוח, הרי שכיום מסתמנת דרך אחרת לגמרי לחגוג את האירוע המרגש: החתונה החברתית. כמעט ואין הוצאות, כמעט ואין הכנסות ולבסוף כולם יוצאים מרוצים. נעים מאד: חתונה חברתית.

 

מפיקי האירוע? אתם והמוזמנים שלכם:

 

בעוד בחתונות המוכרות לכם יש לכם מפיק אירועים שדואג לכם לכל הארגון הכולל של האירוע, בחתונה החברתית אתם והאורחים שלכם המפיקים. מה זה אומר? שלכל אורח יש משימה וזה מה שהופך את החתונה לחברתית: חלק מהאורחים ידאגו למערכות הושבה, חלקם יביאו אוכל, חלקם כלי הגשה וחלקם יתפסו פיקוד על עמדת הדיג’י.

 

אירוח חם ולבבי אך לא יוקרתי:

 

אולי בפורמט זה החתונה שלכם לא תהיה החתונה היוקרתית ביותר שבה האורחים שלכם יתארחו, אך כן מדובר על חתונה שהאירוח בה הוא חם, לבבי ואינטימי. באירוע החתונה שלכם אתם מארחים את המשפחה הקרובה והחברים האהובים, כך שכל אחד ישמח לתת מעצמו לטובת הפקת האירוע שלכם.

 

מתנות? לשיקולם של האורחים:

 

המטרה של החתונה החברתית היא לא להכניס את האורחים שלכם למעגל מחויבות חונק ומחייב. מאחר וכל אחד תורם את חלקו ויש לו חלק בהצלחת האירוע שלכם, מקובל כי האורחים לא מביאים מתנות בדמות כסף מזומן כפי שנהוג באירועי החתונה הגדולים. המתנה שאתם מקבלים היא נוכחות האורחים שלכם ואת העזרה שלהם בהרמת האירוע. יחד עם זאת, ברוב המקרים עדיין מגיעים האורחים עם מתנה קטנה שמטרתה להעניק תשומת לב.