אוכל גאורגי עם טעמים מיוון ומהים התיכון, כמו גם השפעות מטורקיה ופרס. מדריך האוכל הגיאורגי מחוויות מטיילים – ביקורים בשווקים מקומיים, ארוחות בבתי משפחה ומסעדות, ואפילו קורס בישול מאולתר.
האוכל הגאורגי הוא די מתאים לביטוי של התרבות. אוכל מנחם חם ודביק כמו חצ’אפורי (לחם ממולא בגבינה) מוצא איזון עם יוגורט. עשבי תיבול כמו טרגון, פטרוזיליה, שמיר וכוסברה משתלבים עם אגוזי מלך ושום למילוי ורטבים עשירים.
אכילה ואירוח קושרים בני משפחה וחברים לטעמים נפלאים. אוכל גאורגי ואירוח מקיפים אתכם.
אם אתם מבקרים בגיאורגיה ולא מוצאים מנה מסוימת, פשוט שאלו אנשים מקומיים היכן אתם יכולים למצוא אותו והם ישמחו לעזור לכם לגלות את המטבח שלהם. הגיאורגים גאים במטבח ובתרבות שלהם, ושמחים לחלוק אותו עם מבקרים סקרנים. וסביר להניח שיהיה לכם סיפור נהדר לספר על החוויה והארוחה הזו.
בארץ ישנן סדנאות בישול גיאורגיות, ארוחות שף וכמובן קייטרינג בוטיק ומגשי אירוח גיאורגים.